Advertisement

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç ve Aziz Yıldırım'dan taziye ziyareti - Aspor : Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor!

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç ve Aziz Yıldırım'dan taziye ziyareti - Aspor : Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor!. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, sayın aziz yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Koç, yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı. Ali koç 'tan aziz yildirim'a sert sözler:

Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi. Aziz yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ...
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ... from i12.haber7.net
Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Ali koç, 20 yıllık başkanlık görevi biten aziz yıldırım'ı efsane başkan olarak gösterdi. Adımı anmadan dayanamaz. ali koç, bize 'ne projeniz var?' diyorlar. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi.

3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi.

Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Ali koç, 20 yıllık başkanlık görevi biten aziz yıldırım'ı efsane başkan olarak gösterdi. Seçim sonrası konuşan yeni başkan ali koç, kendimizden çok emindik. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir. Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum.

Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Tarihi Çağrı
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Tarihi Çağrı from www.sporundibi.com
13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Yıldırım, sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim koyacak. Ülker stadı'nda yapılan seçimli olağan genel kuruluda mevcut başkan aziz yıldırım'ı geçerek başkanlığa seçilen ali koç, ilk konuşmasını yaptı. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Ali koç, 20 yıllık başkanlık görevi biten aziz yıldırım'ı efsane başkan olarak gösterdi.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Biz bu başarıyı milyonlarla aldık. dedi. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, sayın aziz yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, tarihi kongrede ali koç'a flaş bir çağrıda bulundu. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Ali koç'un içine aziz yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir.

3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Yıldırım, sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim koyacak. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ...
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ... from i12.haber7.net
Fenerbahçe'de başkan ali koç ve yönetim kurulu ibra edildi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Koç, yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı. Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Biz bu başarıyı milyonlarla aldık. dedi. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Ali koç'un içine aziz yıldırım ve arkadaşları kaçmış.

Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren.

Kavga etmek istiyorsanız ederiz. dedi. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koç, 20 yıllık başkanlık görevi biten aziz yıldırım'ı efsane başkan olarak gösterdi. Biz bu başarıyı milyonlarla aldık. dedi. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Aziz yıldırım'ın da farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın sözleri sonrası kürsüye çıkıp, sayın başkanım çok rahat yalan söylüyorsunuz.

Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı ali koç. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak;

Post a Comment

0 Comments